İbrahim Tatlıses yine imaj değiştirdi

Geçirdiği zor günlerin ardından 9 yıl sonra Star TV ekranlarında İbo Show programıyla sevenleriyle buluşan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, imajı konusunda dikiş tutturamadı. Geçtiğimiz günlerde geçirdiği estetik operasyonlar ve saç rengi nedeniyle sosyal medyanın diline düşen imparator lakaplı İbrahim Tatlıses, “Boya saçımda fazla kaldı” demişti. Tatlıses dillere düşen yeni imajından sonra bu kez de saçlarını ve bıyığını beyaza boyattı.

Geçirdiği zor günlerin ardından sevenleriyle tekrar bir araya gelen imparator lakaplı İbrahim Tatlıses hem konuklarıyla hem imajıyla gündemde kalmaya devam ediyor.

İBO SİZİN İBONUZ

9 yıl aradan sonra ekranlara hızlı bir dönüş yapan İbo Show konuşulmaya devam ediyor. ‘İbo Show’un 20 Şubat günü ekrana gelen 14’üncü bölümünde, sunucu İbrahim Tatlıses’in yeni imajı çok konuşulmuştu. Saç bıyığını siyaha boyatan Tatlıses, estetik iddialarıyla ilgili, “Ne botoks, ne saç ektirme. Hepsi uydurma. Ben şimdiye kadar neysem yine oyum. Merak etmeyin; İbo sizin İbo’nuz, değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur” ifadelerini kullanmıştı.

DİKİŞ TUTTURAMADI

Yeni imajıyla sosyal medyada tt olan ve imajı hakkında binlerce tweet atılan Tatlıses, tekrar imaj değişikliğine giderek saçlarını ve bıyıklarını beyaza boyattı. Bu değişim sevenlerinin beğenisiyle karşılık buldu.

İşte İbrahim Tatlıses’in yeni imajı…

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.