İbrahim Tatlıses ve kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya’dan aşk pozu!

9 yıl aradan sonra İbo Show ile ekranlara dönen İbrahim Tatlıses’in kendisinden 42 yaş küçük sevgilisi Gülçin Karakaya ile olan arabada çekilmiş pozu sosyal medyayı salladı. Karakaya, Tatlıses ile olan pozunu kalp emojisi ile paylaştı. Ünlü çiftin arabadaki aşk pozu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Saldırıya uğrayıp başından vurulmasının ardından ekranlara uzunca bir süre ara veren ve İbo Show ile muhteşem bir dönüş yapan İbrahim Tatlıses, programdaki eğlenceli hallerinin yanı sıra aşk hayatıyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Kendisinden 42 yaş küçük Gülçin Karakaya ile aşk yaşayan İbrahim Tatlıses magazin gündeminde üst sıralarda yerini alıyor.

Gülçin Karakaya, Tatlıses’le Bodrum’a giderken çektiği fotoğrafı Instagram’dan takipçileri ile paylaştı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden paylaşım yapan Karakaya, ‘Biz yine yollarda’ yazarak kalp emojisi koydu ve sevgilisini etiketledi.

blank

YENİ İMAJI İLE ÇOK KONUŞULDU

İbrahim Tatlıses, İbo Show’da ilk kez gösterdiği yeni imajı ile dikkat çekerken saç ektirdiği de gündeme geldi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Tatlıses, ‘Ne botoks ne saç ektirme… Hepsi uydurma. Ben neysem oyum, sadece boya saçımda fazla kaldı’ ifadelerini kullanmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.