İbrahim Tatlıses ve Demet Akalın yıllar sonra yeniden kapıştı

Mehmetçik ziyaretine çağrılmadığını söyleyen Demet Akalın’a cevap veren İbrahim Tatlıses, ‘Çağrıldın da korkudan gelemedin’ dedi. Kardeşinin askere gideceğini söyleyen popçu da ‘O zaman İdo’yu askere gönder’ dedi.

SİLAHLAR ÇEKİLDİ

Demet Akalın ve İbrahim Tatlıses yıllar sonra yine kapıştı. Geçmişte sık sık sert polemiklere giren iki ünlünün tartışma nedeniyse ünlü isimlerin sınır ziyareti oldu. Akalın, Hatay’da Mehmetçik’e moral vermek için düzenlenen ziyarete davet edilmediğini iddia etmişti. Önceki akşam eski hayat arkadaşı Derya Tuna’nın Bebek’teki mekanını ziyaret eden Tatlıses “Mehmetçik’le buluşmamız süperdi. Ağladık, eğlendik, keyiflendik. Kardeşim herkese davetiye gitmiş. Yusuf yusuf edip gelmedi kimse. Korkudan gelemediler. İşin gerçeği bu” dedi.

DEMET ÇİLEDEN ÇIKTI

İşte bu sözler Akalın’ı çileden çıkardı. Sosyal medyada “Kardeşim 2 Mayıs’ta askere gidiyor” diyen Akalın, “Bana yusuf yusuf diyen İbrahim Tatlıses! Yazık! Siz de gönderin çocuklarınızı, hepiniz gönderin, hadi bakalım” yazdı. Akalın, böylece 26 yaşındaki İdo Tatlıses’in askere gitmesini talep etmiş oldu.

blank

TATLISES GERİ ADIM ATTI

Akalın’ın çağrısına İmparator’dan cevap gecikmedi. Tatlıses, Instagram’da paylaştığı mesajda, “Demet Hanım lafım size değildi, soru içinde isminizi duymadım bile… Lafı kime dediğimi bilen bilir… Mevzu vatan aşkı ise benim oğlum Ahmet, askerliğini uzun dönem olarak Sarıkamış’ta yaptı, başarısından ötürü de 3 tane madalya aldı… O dönem ana habere bile çıktı, arşivleri araştırın bulun” yazdı.

ARALARINDAN SU SIZMIYORDU

Demet Akalın bir aile dostuyla daha arasını açmış oldu. Ünlü popçu 15 Şubat’ta İdo Tatlıses’in aile arasında kutladığı doğum gününe katılarak ‘İdo elimde büyüdü’ demişti. Akalın öfkelenince kavgaya İdo’yu da dahil etti.

ARABANIN CAMINI YUMRUKLADI

İbrahim Tatlıses eski hayat arkadaşı Derya Tuna’nın mekanını ziyaret ettiği dakikalarda oğulları İdo’nun başınaysa talihsiz bir olay geldi. Sevgilisi Yasemin Şefkatli’yle tartışan İdo, bağırıp çağırırken arabasının camına yumruk attı. Cam parçalanırken İdo da acılar içinde kıvranmaya başladı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan İdo’nun kolunda çatlaklar olduğu ve alçıya alındığı öğrenildi.

Sevgilisi Yasemin Şefkatli’yle tartışan İdo Tatlıses arabasının camlarını yumrukarken kolunu çatlattı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.