İbrahim Tatlıses, Sibel Can’ı dinlemeye gitti

Uzun süredir İzmir’de yaşayan İbrahim Tatlıses, Sibel Can’ı dinlemeye gitti. Can, ‘Mavi Mavi’ şarkısını okuduktan sonra İmparator’a ‘Aşıksın sen’ diyerek takılmadan edemedi.

Sibel Can, İzmirli hayranlarını kucakladı! Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda sahne alan ünlü ismi, dinlemeye gelenler arasında İbrahim Tatlıses de vardı. İmparator, gece boyu şarkılara eşlik etti. Can, Tatlıses’in klasiği olan ‘ Yalan’ı seslendirdikten sonra İmparator’un yanına oturarak, yakın dostundan övgü dolu sözlerle bahsetti.

TATLISES’İN ALBÜMÜNDEYİM

Can, Tatlıses’in yeni albümünün müjdesini “Çok kısa bir süre sonra Tatlıses’in albümünde hep birlikte olacağız’’ sözleriyle duyurdu. Konser sonlarına doğru ‘Mavi Mavi’ şarkısını seslendiren Can, Tatlıses’e ‘Âşıksın İbrahim bey, var sende bir şeyler’ diyerek yakın dostuna takılmadan edemedi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

İbrahim Tatlıses, bir ara gözyaşlarını tutamadı. Sürekli elindeki mendille gözyaşlarını silen Tatlıses’i gören Sibel Can, ‘’Ağlamak yok İmparator. Hiç yakışıyor mu sana İbrahim Bey?’’ diyerek teselli verdi

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.