İbrahim Tatlıses, sevenleriyle bir kez daha bir araya geldi

İbrahim Tatlıses, İstanbul Günay Restaurant’ta geçtiğimiz akşam sevenleriyle bir kez daha bir araya geldi.

Gelenekselleşen Günay buluşmasında usta sanatçı, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. İbrahim Tatlıses 2.5 saatlik sahne performansında unutulmaz klasikleriyle sevenlerini mest etti. Usta sanatçı konserini “Yalan” şarkısıyla başlatırken gece boyunca “Caney Caney”, “Haydi Söyle”, “Aramam”, “Mavi Mavi” gibi parçaları hep bir ağızdan söylendi. Yerinde duramayan İbrahim Tatlıses hayranları, halay çekerek dakikalarca dans etti.

CANSEVER İLE “DERTLİ DERTLİ” RÜZGARI ESTİ!

Unutulmaz gecede imparatoru dinlemeye gelenlerin arasında ünlü sanatçı Cansever’de vardı. Tatlıses’in Cansever’i sahneye davet etmesi üzerine “Dertli Dertli” parçasını seslendiren ikili sürpriz düetleriyle kulakların pasını sildi.

blank

Coşkunun doruklara çıktığı gecede imparator, müzik şölenin yanı sıra samimi sohbetiyle ortamı renklendirdi. Sahneden alkışlarla ayrılan İbrahim Tatlıses, aralıksız canlı performansıyla dinleyicilerini mest etti. İmparator, dur durak bilmeden devam ettiği sahnelerinde sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.