İbrahim Tatlıses, saçlarındaki değişimle dikkat çekti

Star Tv’de cumartesi akşamları yayınlanan İbo Show’un sunucusu İbrahim Tatlıses yeni imajıyla hayranlarını şaşırttı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan İbrahim Tatlıses uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış ve zorlu bir tedavi süreci geçirmişti. İbo Show ile adeta yeniden hayat bulan Tatlıses imaj değişikliğine gitti.

İbrahim Tatlıses yeni imajıyla sosyal medyada gündem oldu. Cumartesi akşamlarını domine eden İbo Show programı ile adeta yeniden hayat bulan İbrahim Tatlıses 9 yılın ardından ekranlara geri döndü. Yeni bölüm tanıtım fotoğrafları yayınlanan İbo Show’da İbrahim Tatlıses’in yeni imajı dikkatlerden kaçmadı.

blank

ADETA 10 YAŞ GENÇLEŞTİ!

İbo Show’un yeni bölüm tanıtımında İbrahim Tatlıses, saçlarındaki değişimle dikkat çekti. Adeta 10 yaş gençleşen Tatlıses yeni imajıyla sevenlerini şaşırttı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.