İbrahim Tatlıses hakkında şok iddia: İki hafta vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in 2013 yılında boşandığı Ayşegül Yıldız’la ilgili olay yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Ayşegül Yıldız’ın geçtiğimiz hafta bir tv programında Tatlıses hakkında, “İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil. Çok kibar biri. Ben hiç şiddet görmedim.” açıklamasında bulunmasının ardından ABD’de yaşayan İngilizce öğretmeni Ülkü Gözen Stewart, kendisine “İbrahim Tatlıses İki hafta bana vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum.” dediğini öne sürdü.

YouTube video

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in 2013 yılında boşandığı kızı Elif Ada’nın annesi Ayşegül Yıldız, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında, Tatlıses ile evliliği ve ilişkisi hakkında “İbrahim Bey ekranda yansıtıldığı gibi biri değil. Çok kibar biri. Bir insanın geçmişinde yaptığı hatalar sebebiyle yargılanmasını doğru bulmuyorum. Özünde çok iyi bir insan. Eğer yansıtıldığı gibi biri olsa neden insanlar yıllarca onunla beraber olsun. Ben hiç şiddet görmedim” demişti.

ŞOKE EDEN İDDİA: 2 HAFTA VURMAMIŞSA APTAL GİBİ HİSSEDİYORUM

2003 senesinde İbrahim Tatlıses’in talebi üzerine Ayşegül Yıldız’a 2 sene İngilizce dersi veren Ülkü Gözen Stewart, Onur Akay Medya’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tatlıses ve Yıldız’la ilgili çarpıcı iddialarda bulunan Stewart, Ayşegül Yıldız’ın kendisine “İbrahim Tatlıses İki hafta bana vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum.” dediğini ileri sürdü.

TATLISES, DERS VERMESİNİ İSTEDİ

ABD’de yaşayan Ülkü Gözen Stewart, İbrahim Tatlıses’i 18 yaşından bu yana tanıdığını, hayatına hayranı olarak girdiğini ve hayranlık çizgisinden çıkmasa da Tatlıses’le yakınlık kurup aile içinde evlerinde yemeğe gidecek, nikâh şahidi olacak kadar da samimi olduklarını belirtti. Stewart, 2003 senesinde İbrahim Tatlıses’in telefonla kendisini arayarak Ayşegül Yıldız’a İngilizce ders vermesini istediğini ve dersle başlayan resmi ilişkilerinin samimiyete dönüştüğünü de sözlerine ekledi.

“AYŞEGÜL’ÜN EVİNE KİMSEYİ SOKMAZKEN…”

Stewart, “On sekiz yaşımdan beri tanırım. İbrahim Tatlıses 2003’te telefonla arayıp Ayşegül’e İngilizce ders vermemi istedi. Ayşegül’ün evine kimseyi sokmazken bana güvenip beni istedi. 2 yıla yakın ders verdim. Çok samimi olduk. O tarihte Asena ile ilişkisi bilinse de Ayşegül’le beraberliğini gizli tutmaya çalıştığı halde sabah kahvaltıda ikisinin de sabah halleriyle fotoğrafını çekmeme izin vermişti. Başkası olsa o fotoğrafı satardı. Kavgalarının ayyuka çıktığı o dönemde bu fotoğrafın magazin değeri tavandı. O kadar güvenirdi bana.” ifadelerini kullandı.

“TOKAT, YUMRUK TEKME YİYORUM! ÇOK ALIŞTIM”

İbrahim Tatlıses ve Ayşegül Yıldız’ın yaşadığı bir olayı da anlatan Ülkü Gözen Stewart, “Ayşegül bir defasında, Beşiktaş’taki evime geldiği gündü; ne babasından, ne dayısından, ne de aile içinde herhangi bir erkekten fiske dahi yememişken, İbrahim’le olduğumdan beri tokat, tekme, yumruk yiyorum ve çok alıştım. İbrahim Tatlıses iki hafta bana vurmamışsa kendimi aptal gibi hissediyorum demişti. Bu haber bana onun bu sözünü hatırlattı. Hatta ilk defa şiddetine nasıl maruz kaldığını da eklemişti.

“NE ŞEYTANI MELEK DEYİNCE…”

İkisi de bağdaş kurmuş yerde yemek yiyorlarmış. İbrahim Bey’e telefon gelmiş. Karşısındaki ne haber, nasılsın, yanında kim var dediyse o da ‘kim olacak, karşımda şeytan oturuyor’ deyince Ayşegül gülümseyerek ‘ne şeytanı, melek! Ben senin kanatsız meleğinim’ deyince İbrahim Bey sinirli şekilde yerden aldığı terliği fırlatınca Ayşegül’ün karnına gelmiş. Canı çok yanıp ah diye bağırınca İbrahim Bey, ‘özür dilerim karnına geleceğini hesap edemedim, ben terliği kafana atmak istemiştim.’ demiş. Bu da bir nevi özrü kabahatinden büyük deyiminin açılımı! İlk şiddeti o gün yaşamış…” açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.