İbrahim Tatlıses: Beni yakmaya kalkmayın yakarım!

İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından paylaştığı son gönderiyle isim vermeden bazı kişilere meydan okudu. ‘Kimsenin gecesine ışık olmaya gelmedik, biz keyfimizden yanıyoruz’ yazılı bir fotoğraf paylaşan Tatlıses, “Volkan gibiyim, patlayabilirim” ifadelerini kullandı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından isyan etti. Instagram hesabından bir mesaj paylaşan Tatlıses, isim vermeden medyan okudu.

“Ben kimsenin karanlığına ışık olmaya gelmedim, keyfimden yanıyorum! Ben sadece yakınlarıma ışığım, beni yakmaya kalkmayın yakarım!” diyen Tatlıses, sözlerini şöyle sürdürdü:

“VOLKAN GİBİYİM PATLAYABİLİRİM”

“Bana ateşle gelmeyin, ben ummanım hem söndürür, hem boğarım! Beni dere sananların akıbeti tsunamidir! Bu sözlerimi yakınlarımla alakalı değildir . Hedeflerim bellidir. Yakınlarım da bilirler bunca yıldır bütün afetleri içimde biriktirmiş volkan gibiyim patlayabilirim! Bu arada Şehitlerimize ALLAH’tan rahmet dilerim, yakınlarına sabır dilerim başımız sağ olsun TÜRKİYEM !”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.