İbrahim Kutluay ‘evliliğimiz devam ediyor’ diye mahkemeye başvurdu

Demet Şener Kutluay boşanma davası açarken, İbrahim Kutluay ‘evliliğimiz devam ediyor’ diye mahkemeye başvurdu ve yayınlanan haberlerin yasaklanmasını istedi. Demet Şener’in açtığı davada gizlilik kararı alındığı öğrenildi.

Eski mankenlerden Demet Şener (Kutluay), milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğine son vermek için geçtiğimiz cuma günü avukatı ise İstanbul 14. Aile Mahkemesi’ne çekişmeli boşanma davası açtı.

Davanın açıldığı dakikalarda ise İbrahim Kutluay’ın avukatı aracılığıyla 15. Aile Mahkemesi’ne haklarında yapılan boşanma haberlerinin durdurulması için ihtiyati tedbir kararı istediği ortaya çıktı.

Kutluay, avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçesinde ‘Boşanmalarına’ yönelik hakkında yapılan ilgili haberlerin yasaklanmasını istedi.

Demet Şener ile 2005 yılında evlendiğini dilekçesinde belirten İbrahim Kutluay, aralarında boşanma davası bulunmadığı halde evlilik birliği içinde yaşarken boşanmaları yönünde gerçeği yansıtmayan haberler yapıldığını ileri sürdü.

Haberlerde kendisine yönelik iftira ve hakaret içeren açıklamaların yapıldığını belirten İbrahim kutluay, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu, itibarının zedelendiğini, küçük düşürülmeye çalışıldığını ileri sürdü.

YASAK GETİRİLSİN
Evliliğinin devam ettiğini belirten İbrahim Kutluay, eşi 10 yaşındaki kızı ve 7.5 yaşındaki oğlunun bu haberlerden zarar gördüğünü belirten Kutluay dilekçesinde, ‘zina yapan’ ve benzeri ifadelerin kullanılmasının durdurulmasına her türlü görsel, sosyal medya ve internet iletişimine ilişkin yasak getirilmesini istedi.

GÖREV YÖNÜNDEN TALEP REDDEDİLDİ
15. Aile Mahkemesi, Kutluay’a yönelik kişilik haklarını ihlal eden yayınların durdurulmasının görevinin Sulh Hakimliklerine baktığını belirterek, görev yönünden talebi reddetti. Kutluay’ın, avukatı aracılığıyla sulh hakimliğine başvuracağı belirtildi.

GİZLİLİK KARARI
Bu arada Demet Şener’in açtığı boşanma davasında ise gizlilik kararının alındığı öğrenildi. Habertürk

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.