İbrahim Kutluay: Çocuklarımın sporcu olmasını isterim

Darüşşafaka Doğuş Basketbol Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kutluay, Fenerbahçe ve Darüşşafaka’nın Bursa’da oynayacağı Türkiye Kupası final maçından önce  açıklamalar yaparken eşi Demet Şener Kutluay’a elbise alarak jest yaptı.

Eski Milli basketbolcu İbrahim Kutluay, Bursa’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek FIAT Türkiye Kupası basketbol finalinden önce Bursa’da keyifli iki gün yaşadı. Podyumpark’ta bir eğlence mekanında ünlü rock grubu Sonuç’un şarkılarına eşlik eden Kutluay, sahneye çıkıp şarkılar söyleyerek final stresini attı. Milli basketbolcu, ertesi gün de takımıyla birlikte geldiği Bamboo Park’ta eşi Demet Şener Kutluay’a Kafes adıyla tasarlanan şık bir elbise aldı.

ibrahim1

Çocuklarımın sprorcu olmasını isterim

“Bursa sevdiğimiz bir şehir, son bir kaç yılda oldukça gelişti” diyen İbrahim Kutluay, çocuklarının geleceği hakkında da konuştu. Kutluay, “Kızım tenis, oğlum basketbol oynuyor. Onlar sporu profesyonel olarak yapmak isterlerse sonuna kadar destek olacağım” dedi.

Özge Tezcan

GazeteMag Bursa

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.