İbrahim Kutluay aşkını ilan etti!

Eski basketbolcu İbrahim Kutluay, Edvina Sponza ile barıştığı ile ilgili iddialara yanıt verdi.

Şiddet iddiaları nedeniyle ayrılan ve davalık olan İbrahim Kutluay ile Edvina Sponza barıştı. Son olarak Sponza’nın babasının cenazesine giden eski basketbolcu, bugün Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programına bağlanarak barıştıklarını doğruladı.

Kutluay canlı yayında, “Edvina zor dönemler geçiriyor. Yanında olmalıydım. Bu zor döneminde, kendisine destek olmaya çalıştım. Aramızda şu an herhangi bir problem yok. Daha önce bazı nedenlerden dolayı tatsızlıklar yaşadık ama şiddet olayları yalan. Şiddet kesinlikle yok…

Bu tarz haberleri kınıyorum. Edvina ile aşkımız son derece güzel gidiyor. Biz birbirimizi seviyoruz. Her şeye kaldığı yerden devam ediyoruz” diyerek adeta Sponza’ya ilanı aşk etti.

İbrahim Kutluay ayrıldığı sevgilisi ile barıştı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.