İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol boşanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da rol alan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol’un 4 yıllık evliliğini bitirme kararı aldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol’un boşanacağı haberleri konuşulurken ikiliden açıklama gelmedi.

2017 yılında Mihre Çelikkol ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol cephesinden kötü haber geldi.

Doğduğun Ev Kaderindir ve Bir Zamanlar Çukurova gibi birçok başarılı projede rol alan İbrahim Çelikkol ve Mihre Çelikkol evliliğinde kriz yaşandığı iddia edildi.

İBRAHİM ÇELİKKOL VE MİHRE ÇELİKKOL BOŞANIYOR

2. Sayfa’nın haberine göre, İbrahim Çelikkol ile Mihre Çelikkol’un 4 yıllık evliliği çatırdadı. Bir süredir oğulları Ali için bir araya gelen çiftin anlaşmalı olarak boşanma kararı aldığı öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.