İbrahim Çelikkol, orman yangınlarında neler yaşadığını anlattı

Geçtiğimiz gün yakın arkadaşı Birce Akalay ve oğlu Ali ile Etiler’de görüntülenen İbrahim Çelikkol, Marmaris’te orman yangınları esnasında ön saflarda yerini aldı. Çelikkol, yaşadıklarını “Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti. Her olayı çok çabuk unutuyoruz ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz” sözleri ile anlattı.

YouTube video

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki performansı ile adından söz ettiren ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Etiler’de Birce Akalay ve oğlu Ali ile objektiflere yansıdı.

İbrahim Çelikkol, “Ali’nin saçları çok uzadı. Saçlarını kestirmeye geldik. Birce de bize eşlik etti. Çok iyi arkadaşım. Çok iyi dostum.” diye konuştu.

Geçtiğimiz yaz aylarında Türkiye’de meydana gelen orman yangınları esnasında Marmaris’te ön saflarında yerini alarak söndürme çalışmalarına katıldı. Yaşananları anlatan Çelikkol, şunları söyledi:

“İnsani görevimizi yaptık. Oralar bize çok şey hatırlattı. Ekmeği ayrana bastığımız 8 günlük zorlu bir süreçti! Her olayı çok çabuk unutuyoruz. Ama biz toplum olarak çok güçlü bir milletiz! Oradaki danışmayı ben orada gözümle gördüm.”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.