İbrahim Çelikkol: İtfaiye, zabıta, polis, asker tüm kardeşlerimle birlikte mücadele vermekten gururluyum

Orman yangınlarının başladığı ilk günden bu yana afet bölgesinde, alevlerin içerisine girerek gösterdiği mücadele ve destekle gönülleri fetheden sanatçı İbrahim Çelikkol, sosyal medya hesabından asker, polis, itfaiye erleri ve zabıta başta olmak üzere bütün mücadele gösterenlerle ilgili duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Çelikkol, “İtfaiye, zabıta, polis, asker tüm kardeşlerimle birlikte mücadele vermekten gururluyum.” dedi.

Kontrol altına alınan Marmaris yangınında görevliler ile birlikte mücadele eden ve yangınların arasına dalan oyuncu İbrahim Çelikkol, Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında, görevlilere yardım götürürken dönüş yolunda geçirdiği kaza sonucu dumanlardan etkilenerek hayatını kaybeden 25 yaşındaki Şahin’e de yer veren Çeikkol, şu ifadeleri kullandı:

blank

“Alevlerin karşısında Çınar gibi duran kadınlar, Aslan gibi delikanlılar, Efsanevi yaşlılar, Deli yürekli adamlar, “Tek bir ağaç, bin canlı!” diyerek canla başla hayatlarını hiçe sayarak savaşan itfaiye, zabıta, polis, asker tüm kardeşlerimle birlikte mücadele vermekten gururluyum… Ortak sevdamızın ortak savaşında ormanların her karışına fedakarlık ve kahramanlık destanı bırakan gerçek kahramanlar… 80 milyon kişiye “iyi ki varsın” dedirten, bu büyük yangın mücadelesinin kahramanlarından ŞAHİN’i ve bu uğurda yaşamını yitirmiş tüm kardeşlerimiz, sizleri unutmayacağız… Bu mücadelede bulunan bütün cesur yüreklere selam olsun…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.