İbrahim Büyükak’ın elleyemediği bir şey yok!

Yapımcılığını Mahperi Altun Uçar ve Şafak Bakkalbaşıoğlu’nun üstlendiği BloombergHT’de yayınlanan “Aslı Şafak’la İşin Aslı” programına konuk olan İbrahim Büyükak esprileriyle gülme krizine soktu.

Büyükak, Aslı Şafak’ın sorularına verdiği esprili cevaplarla kırıp geçirdi. Sokaktaki izleyicilerden gelen soruların sorulduğu Baklava adındaki bölüme gelindiğinde ünlü komedyen hiç beklemediği bir soruyla karşılaştı. “Elleyemediğiniz bir şey var mı?” Sorusu karşısında gülme krizine giren İbrahim Büyükak, dakikalarca gülmekten cevap veremedi.

blank

En sonunda “her şeyi ellerim”cevabını verip kendi manşetini kendi yarattı ve “elleyemediği bir şey yok” yazarsınız dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.