İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’dan eğlenceli röportaj

Türkiye’nin tek dizi kültürü dergisi Episode, Nisan sayısının kapağında, Disney+’ta yayınlanan Özür Dilerim filminin oyuncuları İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç ve Gizem Karaca’yı ağırlıyor.

İbrahim Büyükak: Özür dileme kültürü gerçekten çok zayıfladı. Bağıranın daha çok haklı olduğu bir şeye dönüştü. Bu çok tuhaf. Hemen özür dilemenin geri gelmesi lazım. Bu film keşke bir adım olsa. İnsanların bu filmi izlediğinde sevdiklerinden özür dilemesini isterim. Bizim topraklarımıza da özgü olabilir, özür dilemenin zayıflık olduğu görülüyor. Birinden özür dilediğinde, “Böyle özür dilersin işte, yola gelirsin,” deniliyor. Bizde şefkatle yaklaşma yok.

blank

Oğuzhan Koç: Ben özür dilerim, sorun yok. Haklılığımın haksızlığımın önemi yok yeter ki tatlılığa bağlansın.

Gizem Karaca: Özür dilemek kişisel bir durum olmalı. Aslında karşısındakinden affetmesini beklemeden özür dilenmeli. Özür dilemek içini rahatlatan ve psikolojini düzelten bir şey. Karşılık beklenmese belki daha çok insan özür diler.

Oğuzhan Koç: Ben başka bir yönetmenle sete girsem herhalde delirirdim. O arızalı oyuncuya da bağlayabilirim. İbrahim o kadar serbest bırakıyor ki,

Oğuzhan Koç: Bir yıldır hazırladığım güzel bir film senaryom var, ama gerçekten hepsini bir arada hayata geçirebilmek ciddi bir disiplin istiyor. Müzik ve sahne zamanımın büyük çoğunluğunu kaplıyor şu an.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.