İbo Show Yılbaşı programında Bülent Ersoy krizi

İbrahim Tatlıses’in sunuculuğunu üstlendiği İbo Show yılbaşı özel programında ünlüler geçidi yaşanacak. Konuk olacak isimler arasında yerini alan Bülent Ersoy’a İbrahim Tatlıses’in orkestrasından veto geldi. Ersoy’un ekibinden Tatlıses’in ekibine dahil olan isimler “O varsa biz yokuz” diyerek rest çekti. Yapım, orkestradan gelen tepkinin ardından Bülent Ersoy’u davet etmekten vazgeçti.

Geçtiğimiz yıl İbo Show 2020 programına konuk olan Seda Sayan, Serdar Ortaç, Hande Yener ve Şafak Sezer’in yanı sıra Bülent Ersoy geceye damga vurmuştu. 2022’ye az bir zaman kala yapımcı programa bu sene de Bülent Ersoy’u davet etmek istedi.

Ücret karşılığı ekrana çıkma teklifine sıcak bakan Bülent Ersoy, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kaldı. Tatlıses’in orkestrasında yer alan Bülent Ersoy’un eski ekibinden iki müzisyen Diva ile programda yer almak istemedi.

Diğer müzisyenler arkadaşlarına sahip çıkarak “Bülent Ersoy’un geldiği programa biz de çıkmayız” diyerek resti çekti. Yapımcı konuk kadrosunu değiştirirken yeni isimler arasında Gülben Ergen ve İrem Derici bulunuyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.