HyperX, 2.4 GHz ve Bluetooth Bağlantısına Sahip Gerçek Kablosuz Kulak İçi Oyun Kulaklığı Cloud MIX Buds’ı Duyurdu

İmza HyperX Sesi ve DTS Headphone:X ® Özelliklerine Sahip, Oyun İçin Tasarlanmış Çoklu Platformlarla Uyumlu ve Çok Yönlü Kablosuz Seçeneklerine Sahip Gerçek Kablosuz Kulaklık

HP Inc.’in oyun çevre birimleri ekibi, e-spor ve oyun sektöründe marka lideri HyperX, çoklu platform uyumlu, oyun ve dijital yaşam tarzı için tasarlanan HyperX Cloud MIXTM Buds ‘ın piyasaya sürüldüğünü duyurdu. HyperX ‘in çift modlu ilk Gerçek Kablosuz (TWS) oyun kulaklığı, oyunlar için düşük gecikmeli 2.4 GHz kablosuz bağlantıya ve gittiğiniz her yerde kullanabilmeniz için Bluetooth®1 5.2 bağlantısına sahiptir.

Cloud MIX Buds, medya cihazları veya telefonlar için 2.4 GHz USB Type-C kablosuz adaptör veya Bluetooth kablosuz kullanarak çoklu platform uyumluluğu ile hızlı oyun sınıfı kablosuz bağlantılar sunar. Birlikte verilen USB-C ‘den USB-C ‘ye masaüstü adaptörü ile erişilebilirliği artırır, dongle ile 2.4GHz ve Bluetooth bağlantısı arasında geçiş yaparak uzaktan kumanda görevi görmesini sağlar.

MIX Buds, sürükleyici oyun içi ses deneyimi için büyük 12mm dinamik sürücüler ve DTS Headphone:X ®2 kullanır. Buds, daha doğru oyun içi ses konumu için hassas mekansallaştırma ve yerelleştirme ile 7.1 surround ses sunar. Kullanıcılar, EQ’lar dahil olmak üzere tercih ettikleri ses profilini kişiselleştirmek ve dokunmatik kontrolleri atamak ve yeniden atamak için HyperX NEGENUITY yazılımını kullanabilirler.

HyperX EMEA İşletme Müdürü Bianca Walter, “Oyuncuların gittikleri her yere oyunlarını da götürmelerini sağlayan, oyunun kurallarını değiştiren teknolojiyle gerçek kablosuz pazarına girmekten heyecan duyuyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam etmiştir. “HyperX, birden çok platformda anlık hızlı değişiklikle, iki farklı kablosuz bağlantı isteyenler de dahil olmak üzere, tüm platformlardaki oyuncuların sürekli değişen ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.” demiştir.

MIX Buds, mükemmel uyumu sağlamak için dahil edilen üç farklı boyuta sahip silikon kulak uçları ile HyperX ‘e özel bir konfor sunar. Şarj kutusu Buds’ı hasardan korur, 2.4GHz USB-C adaptörünü saklamak için silikon kılıf da yanında gelmektir. Cloud MIX Buds ‘ın uzun ömürlü pil ömrü, tek bir şarjla 33 saate kadar güç sunmaktadır3.

Kullanılabilirlik

HyperX Cloud MIX Buds gerçek kablosuz kulaklıklar, Temmuz 2022’de 2799 TL fiyatı ile satışa çıkacak. HyperX Cloud MIX Buds ‘ın kullanılabilirliği hakkında daha fazla bilgi için HyperX Cloud MIX Buds ürün sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

HyperX Cloud MIX Buds Teknik Özellikleri:

Kulaklık Özellikleri

Sürücü Tipi Dinamik, 12mm

Form Faktörü Gerçek Kablosuz Kulaklıklar

Frekans Yanıtı 10Hz – 20.4kHz

Empedans 32Ω

Hassasiyet 1kHz’de 106,5±3 dB 1mW

T.H.D ≦1

Kulak Uçları Silikon, 3 farklı boy

Mikrofon Özellikleri

Tip Yerleşik

Eleman MEMS

Kutup Düzeni Çok Yönlü

Frekans Yanıtı 50Hz-6.7kHz

Hassasiyet -16dBFS (@1kHz, Pin=1Pa, 94dB)

Bağlantılar ve Özellikler

Ses Bağlantısı 2.4Ghz, Bluetooth® kablosuz bağlantılar

USB Ses Formatı Stereo

USB Spesifikasyonu USB 2.0

Örnekleme Hızları 48kHz

Bit Derinliği 16-bit

Dahili Sanal Çevresel Ses DTS Kulaklık:X ®

Ses Kontrolleri Çok işlevli dokunmatik kontroller, mikrofon sesi kapatma

Pil Özellikleri

Tip Şarj edilebilir lityum iyon

Pil Ömrü Kulakiçi 10 saate kadar, toplam 33 saate kadar3
Şarj Süresi Kulaklık: 2 saat3
Şarj kutusu: 1,5 saat3
Tüm ürün: 4 saat3

Kablosuz Özellikler

Tip Bluetooth ®

Bluetooth Sürüm 5.2

Kablosuz Menzil 20m’ye Kadar

Desteklenen Bluetooth Codec Bileşenleri SBC

Desteklenen Bluetooth Profilleri HSP.TS, IOPT, A2DP, AVRCP, GAVDP, DID, HFP, HSP

Fiziksel Özellikler

Ağırlık Şarj kutusu: 36.5g ± 5g

Silikon kılıf: 32± 5g

Kulaklık (Sol/Sağ): 11g ± 2g

Düşük gecikmeli USB adaptörü: 2.5g ± 1g

Uzatma adaptörü: 8,5 ± 2g

Kablo uzunlukları ve türleri 2m USB-C – USB-A

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.