Hüseyin Baş: At bi format

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş’tan vatandaşa “iktidarı güncelleyin” çağrısı…

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş vatandaşa “iktidarı güncelleyin” çağrısı yaptı.

Telefonlardaki güncelleme mesajları üzerinden örnek veren BTP lideri “20 seneden beri size güncelleme uyarısı yapılıyor, hepsinde de daha sonra anımsata basıyorsunuz” dedi.

Hüseyin Baş’ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ve büyük beğeni toplayan paylaşım şu şekilde; “Artık bir şeyleri değiştirmenin vakti geldi. Şimdi hepinizin elinde birer akıllı telefon var. Telefonlarınızda aplikasyonlar yani uygulamalar var. Bu uygulamalar en geç ayda bir size güncelleme uyarısı verir. 20 seneden beri size güncelleme uyarısı yapılıyor, hepsinde de daha sonra anımsata basıyorsunuz. Diyorsunuz ki illa telefonun şarjı bitsin. Değişmenin vakti geldi.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.