Hürrem Sultan’a benzerliği şaşırtıyor!

İzmirli modacı Leyla Boztaş’ı görenler Hürrem Sultan sanıyor.

DMC müzik etiketiyle yayınladığı ilk single çalışması “Kimsin” ile müzikseverlerle buluşan Boztaş, bir dönem reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan’ı oynayan Meryem Uzerli’ye benzerliği ile herkesi şaşırtıyor.

blank

Sözlerini Nado ve Ayşe Birgül Yılmaz’ın yazdığı , müziği Azeri müzisyen Perviz Mahmudov’a ait olan ve düzenlemesi Selim Çaldıran imzası taşıyan “Kimsin” şarkısının klip yönetmenliği koltuğunda da Hülya Öksüz oturuyor. Leyla Boztaş ,klipte giydiği kostümler içinde Sır Tezcan ile birlikte çalışmış.

Leyla Boztaş “Kimsin” şarkısıyla ilgili duygularını “Herkes bazen gerçekten istediklerini ve hissettiklerini erteler. En güzel zaman bu zamanmış benim adıma. Ve bu zamanlarda kendine dönüp cesaretli bir şekilde “Kimsin” diyebilenlerin ve mutlu insanların şarkısı bu.” şeklinde dile getiriyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.