Huobi Global sektör gelişimini destekleyecek blockchain ekosistem yatırım kolu Ivy Blocks’u duyurdu

Dünyanın lider dijital varlık borsalarından Huobi Global, yeni ve heyecan verici DeFi ve Web 3.0 blockchain ekosistem yatırım kolu Ivy Blocks’u duyurdu. Ivy Blocks, gelecek vaad eden blockchain projelerini tespit ederek yatırım yaparak büyümelerine yardımcı olacak; DeFi ve Web 3.0 dünyasındaki büyüme ve gelişime katkıda bulunacak. Milyarlarca dolarlık sermayeyle, Ivy Blocks küresel çapta kripto para piyasalarındaki eşsiz fırsatları yakalamak için konumlanacak.

Deloitte’e göre, Github’ta listelenen 86.000 kripto para projesinden yalnızca yüzde 8 oranındaki kısım başarıya ulaşmış durumda. Ivy Blocks, gelişmekte olan DeFi projelerinin başarısız olmasının bir sebebinin de uygunsuz koşullar ve destek eksikliği olduğuna inanıyor.

Ivy Blocks, iyi fikirlere sahip gelişmekte olan DeFi projelerine geniş kapsamlı destek hizmeti sunarak başarmak için ihtiyaç duydukları parçaları sağlamayı hedefliyor. Ivy Blocks, üç ana hizmet ile göreve başlayacak; küçük DeFi madencilik ve gelir toplayıcılığı için varlık yönetim platformu olan Likidite Yatırım Departmanı; yenilikçi kripto ve blockchain inkübasyon kolu Ivy Labs; ve blockchain ve kripto para araştırmalarına yoğunlaşan Ivy Research. Bu hizmetlerle birlikte projelere kapsamlı destek sunacaklar. Hizmetlerle likidite yatırımları, proje hızlandırma desteği, teknik rehberlik, profesyonel mentörlük, token listelemelerinde yardım ve yatırım sonrası yönetim gibi birçok konuda danışmanlık hizmeti sağlanacak.

Ivy Blocks, DeFi ve Web 3.0 alanındaki eşsiz büyüme fırsatlarından faydalanma ve hızla büyüyerek 1,25 trilyon dolar değerine ulaşan kripto para piyasasından faydalanmak amacıyla kuruldu. Kıyaslamak gerekirse, altının piyasa değeri şu anda 11,7 trilyon dolar seviyesinde, bu da kripto paraların dünyanın en büyük varlık sınıflarından biri olmaya ne kadar yaklaştığını gösteriyor.

Huobi CFO’su Lily Zhang, “Birçok iyi proje likidite sorunlarıyla karşılaşıyor ve piyasaya giriş desteği bulmakta zorlanıyor, bu da büyüme önünde ciddi önlemler oluşturuyor. Hedefimiz, bu tür projelere likidite yatırımı ve inkübasyon hizmetleri sağlamak ve böylece daha iyi, daha kapsamlı bir DeFi ve web 3.0 blockchain ekosistemi oluşturmak” yorumunda bulundu.

DeFi, merkezi olmayan bir internetin sunduğu en büyük ve en umut verici uygulamalardan biri olmaya devam ederken, Ivy Blocks, Huobi’nin daha geniş Web3 vizyonunu yönlendirmeye yardımcı olacak bir araç olarak hizmet edecek. Ivy Blocks tarafından desteklenen ilk projelerden biri, Cube üzerine kurulu AMM tabanlı merkezi olmayan bir borsa olan Capricorn Finance. Yönetim altındaki 1 milyar ABD dolarından fazla kripto varlığı ile Ivy Blocks, blockchain sektörünün gelişimine değer katarken, Capricorn Finance gibi gelişmekte olan projeleri en yüksek potansiyele ulaşmak için iyi bir konumda olacak.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.