Hülya Koçyiğit’in bu haftaki konuğu, Türk Sineması’nın altın çocuğu Göksel Arsoy

Türk Sineması’nın efsane ismi Hülya Koçyiğit, TRT 2 ekranlarında yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programında, sinemamızın değerlerini ağırlamaya devam ediyor. Koçyiğit’in bu haftaki konuğu, Türk Sineması’nın Altın Çocuk’u Göksel Arsoy.

Göksel Arsoy’un tesadüflerle başlayan sinema hayatının ilk gününden günümüze kadar geçen 60 yıldaki anılarının, hatıralarının, unutulmaz anlarının, küskünlüklerinin, hayallerinin, ilklerinin ve bilinmeyenlerinin konuşulduğu Hülya Koçyiğit ile “Film Gibi Hayatlar” sımsıcak bir bölümle bu Pazar evinize konuk olacak.

Göksel Arsoy, Yeşilçam’a nasıl adım attı? Altın Çocuk lakabını nasıl aldı? Belgin Doruk’la nasıl bir ikili oldular? Ayhan Işık’la olan rekoru ne? 26 yaşında yapımcılığa nasıl adım attı? Şafak Bekçileri filminde çocukluk hayali nasıl gerçeğe dönüştü? Arap dünyası kendisini nasıl sahiplendi? Arsoy’un sahne hayatı ve 45’likleri… Set Kazaları.. Türk Sineması’nın dünü ve bugünü… Hülya Koçyiğit sordu, Göksel Arsoy tüm içtenliğiyle cevapladı.

Türk Sineması’nın hazinelerinin keşfedilmeye devam edildiği, Hülya Koçyiğit’in sunumuyla “Film Gibi Hayatlar” her Pazar saat 11:30’da TRT2’de.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.