Hülya Koçyiğit, Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığını dile getirdi

Usta oyuncu, genç kuşaktaki favorisinin Tatlıtuğ olduğunu söyledi…

Yeşilçam’ın efsane ismi Hülya Koçyiğit, Kıvanç Tatlıtuğ hayranlığını dile getirdi.

Star TV’de yayınlanan ‘Star Life’ programına konuşan Koçyiğit, birçok kişinin ilk olarak sadece ‘yakışıklı adamlar’ diye seçildiğini dile getirerek zamanla o kişilerin halkla kaynaşıp işin önemini kavradıklarını dile getirdi.

“KIVANÇ TATLITUĞ ÇOK FARKLI”

Seçilen ‘yakışıklı’ kişilerin zamanla meslek içi eğitim alarak kendilerini geliştirdiğini söyleyen Hülya Koçyiğit, bunlara en iyi örneğin Kıvanç Tatlıtuğ olduğunu söyleyerek işte yakışıklı oyuncu için şu sözleri sarffetti:

“Genç kuşakta en çok Kıvanç Tatlıtuğ’u beğeniyorum. Benim mesleğime gösterdiği özen ve saygı çok önemli. Çok çalışkan bir oyuncu. Modellikten gelen birçok oyuncu var ama Kıvanç farklı”.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.