Hülya Darcan kızları Bergüzar Korel ve Zeynep Korel hakkında konuştu

Bir süredir kızı Zeynep Korel'le yaşadığı sorunlar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen Hülya Darcan, önceki gün Etiler'deydi. Hastane çıkışı görüntülenen Darcan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Usta oyuncu Hülya Darcan, yeniden ekranlara döneceğini müjdeledi. Çekimlerine Ayvalık’ın Kalem Adası’nda gerçekleşecek dizide rol alacağını söyleyen Darcan’a, Amerika’da yaşayan kızı Zeynep Korel’in kendisi ve kardeşi Bergüzar Korel’e hakaret dolu sözleri hatırlatıldı.

“O BENİM EVLADIM”

Cadde’nin haberine göre Darcan, konuyla ilgili “Hiçbir şey söylemek istemiyorum, o benim evladım” diye konuştu. Zeynep Korel ile görüştüğünü söyleyen Darcan, diğer sorulara teşekkür ederek, cevapsız bıraktı.

YouTube video

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Bergüzar Korel’in Amerika’da yaşayan ve temizlik sektöründe çalışan ablası Zeynep Korel, ailesine “Bana iftira attılar” diyerek ateş püskürmüş ve hakaret etmişti. Bergüzar Korel de ablası hakkında konuşma yasağı kararı aldırmıştı.

Ailesine “Sırtımdan bıçaklandım, manevi bağlar koptuysa maddi bağlar da kopsun” diyerek miras davası açan Zeynep Korel “Bu bir miras değil, onur savaşı” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.