Hülya Avşar’ın mahkemeye verdiği kuryeye hapis şoku

Hülya Avşar’a ait ödeme emirli icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu’na teslim edip, yerine imza atan kurye İbrahim K. 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Hülya Avşar’a ait ödeme emirli icra tebligatını kızı Zehra Çilingiroğlu’na teslim ettiği ancak Çilingiroğlu yerine imza attığı iddiasıyla hakkında 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan kurye İbrahim K. hakim karşısına çıktı. Mahkemede Avşar ve kızının avukatı, “Sanığın eyleminden dolayı müvekkillerim 600 bin TL’lik teminat senedi vermişlerdir. Mallarına haciz gelmiş maddi ve manevi olarak zor günler geçirmişlerdir” dedi.

Kurye yaptığının suç olduğunu bilmediğini ifade ederek “Tebligatı bizzat Zehra Çilingiroğlu’na verdiğimden bir şey olmaz düşüncesiyle imzayı ben attım. Suç olduğunu bilsem yapmazdım” diyerek beraatını talep etti. Bilirkişi raporunda imzanın Zehra Çilingiroğlu’na ait olmadığı tamamıyla kuryenin elinden olduğu tespit edildi. Mahkeme ‘resmi belgede sahtecilik’ suçundan İbrahim K.’ye 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırarak hakkındaki hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.