Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çlilingiroğlu’ndan skandal paylaşım!

Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu bir hostesin kalçasıyla ilgili attığı tweetle büyük tepki çekti. Söz konusu paylaşımın ardından Çilingiroğlu’na sosyal medyadan eleştirri yağdı.

Spor yorumcusu ve Hülya Avşar’ın eski eşi Kaya Çlilingiroğlu tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Çilingiroğlu uçak yolculuğundan sonra kullandığı firmanın adını yazarak “Bodrum-Sabiha Gökçen hattında bir hostes vardı kalçası koridora sığmıyordu” yorumunda bulundu.

Bir kadının bedeni üzerinden böyle bir yorum yapan Çilingiroğlu’na sosyal medyada eleştiri yağdı.

Takipçileri bu çirkin yorum sonrası “İnsanları böyle bedensel görünüşü ile ifade edecek kadar sığsın” diyerek Çilingiroğlu’nu eleştirdi.

blank

TEPKİ ÇEKİNCE SİLDİ

Bir kadının bedeni üzerinden böyle bir yorum yapan Çilingiroğlu’na sosyal medyada eleştiri yağdı. Takipçileri bu çirkin yorum sonrası “İnsanları böyle bedensel görünüşü ile ifade edecek kadar sığsın” diyerek Çilingiroğlu’nu eleştirdi. Çilingiroğlu, kısa sürede tartışma yaratan tweeti yayından kaldırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.