Hülya Avşar’dan İbrahim Tatlıses’e övgü dolu sözler

Hülya Avşar, bazı kesimler tarafından Altın Kelebek’te onur ödülü aldığı için eleştirilen İbrahim Tatlıses hakkında konuştu. Avşar, Tatlıses’e onur ödülünün de onurunun verilmesi gerektiğini söyledi.

YouTube video

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan sanatçı Hülya Avşar, İbrahim Tatlıses’e onur ödülü verilmesinin eleştirilmesi hakkında konuştu. Avşar, Tatlıses için şu açıklamayı yaptı:

“Herkesin kendine göre hataları var. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil. Sanatçıların sadece mesleki anlamda ele alındığı bir platform orası. İbrahim bence mesleki anlamda bu ödülü sonuna kadar hak ediyor.

Özel hayatı onu ilgilendirir. O İbrahim’in problemi. Bana göre Türkiye’de gelmiş geçmiş en iyi ses. Üzerine yok. Ona onur ödülünün onurunun onurunun onurunu vermeleri lazım.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.