Hülya Avşar, Masumiyet dizisinin yapım şirketini bastı!

‘Masumiyet’ dizisinin final yapacağını öğrenen Hülya Avşar, yapım şirketi Gold Film’i bastı. Oyuncunun “Beni 13 bölüm için mi ikna ettiniz?” dediği iddia edildi.

Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır’ın başrolünde yer aldığı ‘Masumiyet’ dizisi reytinglerde geri kalınca final yapma kararı aldı. 13. bölümde son kez ekrana gelmesi planlanan diziye, bir son dakika gelişmesiyle yeniden şans verildi.

Yayın günü değiştirilen ve artık pazartesi akşamları ekrana gelecek olan dizinin devam kararı almasında Hülya Avşar’ın etkiliği olduğu kulislerde konuşulmaya başlandı.

blank

İddialara göre Avşar Kızı, dizinin final yapacağını öğrenmesinin ardından yapım şirketi Gold Filmi bastı. Avşar Kızı’nın Faruk Turgut’a “Beni 13 bölüm için mi ikna ettiniz?” şeklinde çıkıştığı öğrenildi.

Avşar’ın bu ani tepkisinin ardından yapım şirketinin kanalla irtibata geçerek, dizinin yayın tarihini değiştirmeleri konusunda ikna ettiği bildirildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.