Hülya Avşar: Elde ettiğim şeylerin farkına şimdi şimdi varıyorum

Mehmet Aslantuğ ile yıllar sonra Masumiyet dizisinde yeniden bir araya gelen Hülya Avşar, Hasan Can Kaya’nın sunuculuğunu üstlendiği Exxen’de ekrana getirilen Konuşanlar programına konuk oldu. Avşar kızı yaptığı açıklamalar ile dikkat çekti.

Fox TV’de yayınlanacak olan olan Mehmet Aslantuğ ve Deniz Çakır ile başrollerini paylaşacağı Masumiyet dizisi ile ekranlara dönecek olan Hülya Avşar, Konuşanlar programına konuk oldu.

En güzel yaşı sorulan Avşar kızı, ’18-19 yaşından sonra hayatım, inanılmaz bir çalışma içerisinde geçti. Dolayısıyla elde ettiğim şeylerin farkına şimdi şimdi varıyorum. Hiçbir zaman şöhret olduğumu kendimde yaşayamadım. Hani vardır ya, şöyle hava atarlar, ‘Kulise gelmeden önce şunu, bunu istiyorum’ diye. Çok istiyorum bunu yapmak’ ifadelerini kullandı.

Uzun zamandan sonra Masumiyet dizi ile izleyici karşısına çıkacak olan Hülya Avşar, çekimlerin sporunu aksatmayacak şekilde günlük 8 saat çalışma şartı koyduğu konuşulmuştu.

“Masumiyet” dizisinin merakla beklenen ilk görüntüleri izleyiciyle buluştu

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.