Huawei, 10 saniyede 15 milyon dolarlık telefon sattı

Huawei’in, geçtiğimiz Mart ayında tanıtımını Paris’de gerçekleştirdiği iki yeni modeli P20 ve P20 Pro, 10 saniyede 15 milyon dolar değerinde satış başarısı gösterdi.

Dünyanın en büyük üçüncü akıllı telefon üreticisi olan Çin merkezli Huawei, geçtiğimiz Mart ayında iPhone X modelinde olduğu gibi çentikli ekrana sahip P20 ve P20 Pro modellerini tanıtmıştı. Tasarımı ve üstün kamera özellikleriyle dikkat çeken bu iki telefon, internet üzerinden satışa çıktığı andan itibaren 10 saniyede 15 milyon dolar değerinde satılarak, gözleri tekrar üzerine çevirdi.

Şirketin CEO’su, rakiplerinden 10 kat daha fazla yatırım yaptığını belirterek, bu yatırımların şirketin daha hızlı bir şekilde yenilik yapmasına izin verdiğini ifade etti.

Ülkemizde şu anda P20 lite modeli sunulan cihazın, yakın zamanda çift kameralı P20 ve üç kameralı P20 Pro modeli satışa sunulacak.

https://www.youtube.com/watch?v=R6e0zbPxac0

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.