House Of The Dragon’un 2. sezon tarihi açıklandı

HBO, merakla beklenen Game of Thrones’un devam dizisi House Of The Dragon’ın ikinci sezon tarihini açıkladı. İzlenme rekorları kıran dizi, 2024 yılında izleyiciyle buluşacak.

House of the Dragon 2. Sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Game Of Thrones’un devamı niteliğinde olan dizi, tüm dünyada yoğun ilgiyle karşılanmış ve ikinci sezon onayı almıştı. Yazar George R.R. Martin’in kitabından uyarlanan dizinin 2024 yazının ilk aylarında izleyiciyle buluşacağı duyuruldu.

2. sezon çekimleri biten dizide Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno ve Rhys Ifans gibi isimler rol alıyor.

George R.R. Martin’in Fire & Blood filminden uyarlanan dizi, Game of Thrones olaylarından 200 yıl öncesini konu alıyor ve House Targaryen’in hikayesini anlatıyor.

House of the Dragon’un 10 bölümlük ilk sezonu, HBO’ya toplam 20 milyon dolara mâl oldu. Bu sayı, Game of Thrones dizisinin her bir sezonu içinse ortalama 100 milyon dolardı. Game of Thrones ilk çıktığında bölüm başına ortalama maliyet 6 milyon dolarken, son sezonda bu sayı 15 milyon dolara çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.