Homegrown” 27 Ağustos’ta Parkorman’da!

Line-up’ından teknik personeline kadar herkese temsil eşitliği sağlayarak Apartmanlar, Bajar, CASP, Elçin Orçun, Eskiz, Frozen Clouds, Fungistanbul, Hedonutopia, In Hoodies, Mind Shifter, Nilipek., Strider, The Flabbies ve Şevval Kılıç (DJ Set) sahneyi ele geçireceği ve yerleşik kolektifler, bağımsız radyolar, plak şirketleri, söyleşiler ve DJ setlerin gerçekleşeceği “+1 Sunar: Homegrown” festival, 27 Ağustos’ta Parkorman’da!

“Daha eşitlikçi, daha erişilebilir, daha kapsayıcı ve daha sürdürülebilir bir festival mümkün” mottosu ile yola çıkarak temsil eşitliği, sürdürülebilirlik, erişilebilirlik ve geri dönüşüm hedefleri ile şekillenen ve bu konulara dikkat çekmeyi hedefleyen yepyeni yerel festival “+1 Sunar: Homegrown”, 27 Ağustos Cumartesi günü Parkorman’da gerçekleşecek. “+1 Sunar: Homegrown” festival kapsamında, lokalde üretilen sesler, tür ayrımı yapılmaksızın tüm güne yayılırken festival boyunca devam edecek olan sergi, söyleşi, tasarım pazarı ve workshop alanları, müzik ve diğer sanat formları ile birleşip çok disiplinli bir kutlamaya dönüşecek.

Festivalboyunca Ağaçkakan, Apartmanlar, Bajar, CASP, Elçin Orçun, Eskiz, Frozen Clouds, Fungistanbul, Hedonutopia, In Hoodies, Mind Shifter, Nilipek., Strider, The Flabbies ve Şevval Kılıç (DJ Set) sahneyi ele geçirirken sevilen bağımsız müzisyenlere sahnede çok özel konuklar eşlik edecek. Line-up’ından teknik personeline kadar herkese temsil eşitliği sağlayacak olan “+1 Sunar: Homegrown” festival, yerel sanatçıları destekleyen kocaman bir sahne olacak ve sponsorundan yemek standlarına kadar yalnızca yerli olanın desteklenip yer verildiği ‘bizden’ bir festival olarak yerel sahnemize kaybettiği sesi yeniden kazandırmak, onu desteklemek ve geliştirmeyi görev bilerek üretilen sesleri tür ayrımı yapılmaksızın tüm güne yayacak. Festival boyunca ayrıca İstanbul’daki yerleşik kolektifler, bağımsız radyolar, plak şirketleri, söyleşiler ve DJ setler de “+1 Sunar: Homegrown” festivalin hayallerine ortak olacaklar. Bir headliner içermeyen ve tüm ekiplere eşit temsil alanı ve süre ayırarak tüketimden çok birlikte üretmenin keyfine varılacak bir ortam sunmayı amaçlayan “+1 Sunar: Homegrown” festival, iyi müziği ve birçok avantajı katılımcılarına sunabilmek için 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü Parkorman’da müzik ve yeni deneyimlere açık tüm herkese kapılarını açacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.