Hollywood’un ünlü ismi Morgan Freeman Müslüman mı oldu?

Hollywood’un ünlü isimlerinden Morgan Freeman’ın tespihle çektirdiği fotoğraflar İslam’ı seçtiği yönünde yorumları da beraberinde getirdi. ABD’nin en ünlü aktörlerinden Morgan Freemanbir süredir İslam’ı seçtiği iddiaları ile medyanın gündeminde.

Özellikle Aman Tanrım filminde canlandırdığı ‘Tanrı’ karakteri ile sinemada isminden sık sık söz ettiren Freeman, son olarak üvey torunu ile yasadığı aşkın ardından onu öldürdüğüne dair iddialarla gündeme gelmişti.

Morgan

Huzuru İslam’da bulduğunu söyleyen aktörün namaz öncesi fotoğrafları da Maajid Nawaz’ıntwitter hesabından yayınlandı.

National Geographic dergisinin pazar ekine verdiği röportajda İslam inanışına dair olumlu düşüncelerini ilan eden Freeman, tespihatın onu ne kadar huzura erdirdiğini de önemle vurguladı.

Freeman ayrıca, tüm Müslümanların regaip kandilini twitter hesabından kutladı.Freeman’ın açıklamalarının ardından Müslüman olduğu yönündeki iddialar da kuvvetlendi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.