Hollywood’un gözde çifti Mila Kunis ile Ashton Kutcher’ın ikinci bebekleri oldu

Geçen yıl evlenen Hollywood’un ünlü çifti Mila Kunis ile Ashton Kutcher önceki gün ikinci bebeklerine kavuştu. 2012’den beri birlikte olan ve Wyatt adında iki yaşında bir kızları olan çiftin ikinci bebeğinin erkek olduğu öğrenildi. Bebeğin adı henüz açıklanmadı.

‘Kelebek Etkisi’ filminin yıldızı Ashton Kutcher ile ‘Siyah Kuğu’nun yıldızı Mila Kunis, ‘That 70s Shows’ programında tanışmıştı.
Sosyal medyada yılın babası seçilmesinin ardından ikinci kez baba olan Kutcher ile Kunis 2014 yılında kızları Wyatt’ın dünyaya gelmesinden bir yıl sonra evlenmişti.

Kutcher 2005 ile 2013 yılları arasında Demi Moore ile birlikteyken, Mila Kunis ‘Evde Tek Başına’ filminin yıldızı Macaulay Culkin ile yaklaşık 10 yıl ilişki yaşadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.