Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio, Mevlana’yı canlandıracak

Gladyatör filminin yazarı David Franzoni, Mevlana Celaleddin Rumi’nin hayatıyla ilgili yeni bir film çekecek. İddialara göre, Oscarlı aktör Leonardo DiCaprio, filmde Mevlana rolünde oynacak. İngiliz Guardian gazetesi, Gladyatör filminin de senaryosunu yazan David Franzoni’nin Mevlana Celaleddin Rumi’nin hayatıyla ilgili bir film için metin yazmaya başlayacağını duyurdu.

FRANZONİ: SHAKESPEARE GİBİ!

Oscar ödüllü dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Leonardo Di Caprio’nun Mevlana’yı canlandıracağı iddia edildi. Metin yazarı Franzoni, Mevlana için “Shakespeare gibi biri. Olağanüstü bir yeteneği ve içinde yaşadığı toplum için olağanüstü önemi var. Böyle kişiler her zaman incelenmeye değer” diye konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.