Hollwood’un efsane oyuncusu Nicolas Cage kendinden 31 yaş küçük sevgilisi ile evlendi!

Bugüne kadar sayısız projede yer alan ünlü oyuncu Nicolas Cage dünya evine girdi. Ünlü oyuncu bir süredir aşk yaşadığı Riko Shibata ile evlendi. 26 yaşındaki Riko Shibata ile 57 yaşındaki Hollywood yıldızı Nicolas Cage’in evliliği yaş farkı ile dikkat çekti.

Efsane oyuncu Nicolas Cage ile kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi Riko Shibata’nın evliliği yabancı basına bomba gibi oturdu. Ünlü çift, Las Vegas’taki Wynn Hotel’de sessiz sedasız dünya evine girdi. Aktör evliliğine dair yaptığı açıklamada, “Bu doğru ve çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

blank

Cage’in açıklamasına göre çift ünlü oyuncunun vefat etmiş babasının doğum gününü onurlandırmak için 16 Şubat’ta küçük bir törenle evlendi.

Riko, Kyoto’dan alınmış el yapımı bir kimono giyerken Cage’in smokini Tom Ford imzalıydı. Çift, geleneksel Katolik ve Şinto yeminleri etti ve ayrıca birbirlerine Walt Whitman şiiri ve Japon haikusu okudu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.