Hizmetçiler dizisinin yayın tarihi açıklandı!

Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in başrollerinde yer aldığı Hizmetçiler dizisi 7 Mart Cumartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Tanıtımları yayınlanan ve yakında Kanal D ekranlarında yer alacak olan Hizmetçiler dizisi Meksika dizisi Ellas son La Alegris Del Hogar’dan uyarlandı. Deniz Baysal, Algı Eke, Selen Domaç ve Aleyna Solaker’in başrollerinde yer aldığı dizi dört hizmetçinin hikayesini ekrana taşıyacak. Yayınlanması merakla beklenen dizi 7 Mart Cumartesi günü yayınlanmaya başlayacak.

blank
Hizmetçiler

Hizmetçiler’de Deniz Baysal, gerçeğin peşine düşerek tüm sırları gün yüzüne çıkaran Ela karakterini canlandırıyor. Algı Eke, bir yandan bebek özlemi çekerken, bir yandan çalıştığı evdeki hanımının bebeğine neredeyse annelik yapan Atiye’yi oynuyor.

Selen Domaç’ın besleme olarak büyüdüğü evde hizmetçilik yapan Hacer karakterine hayat verdiği dizide, Aleyna Solaker ise büyük hayaller kuran 19 yaşındaki Çiçek rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Yönetmen koltuğunda Metin Balekoğlu’nun oturduğu dizi, izleyenleri derinden etkileyecek öyküsüyle çok yakında ekrana gelmeye başlayacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.