Hilal Altınbilek’ten “Tek ve Gerçek Aşkım” paylaşımı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel oyuncusu Hilal Altınbilek ‘in merhum oyuncu Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile aşk yaşadığına dair iddialar magazin basınına bomba gibi düşmüştü.

Gurur Aydoğan ile Hilal Altınbilek‘in Çeşme’de bir plajda birlikte görüntülenmesi ikilinin arasında bir aşk mı var iddialarını güçlendirmişti.

YouTube video

Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan tüm bu haberler karşısında suskunluklarını korumaya devam ederken, Altınbilek’in sosyal medyada yaptığı hayli manidar bir paylaşım dikkat çekti.

blank

TEK AŞKINI AÇIKLADI

Güzel oyuncu babası ile çekilmiş bir fotoğrafını ınstagram’da “Tek ve Gerçek Aşkım” notu ile paylaştı.Fotoğrafı görenler Altınbilek’in hakkında çıkan aşk iddialarına bu şekilde cevap verdiği şeklinde yorumladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.