Hilal Altınbilek ve Gurur Aydoğan’dan ilk paylaşım geldi

Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı Hilal Altınbilek'in, rahmetli oyuncu Oya Aydoğan'ın oğlu Gurur Aydoğan ile el ele görüntülenmesi 'aşk' dedikodularına sebep olmuştu. Aydoğan'dan ilk paylaşım geldi.

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncusu Hilal Altınbilek, uzun süredir tatiline devam ediyor. Bu süreçte adı çeşitli isimlerle aşk dedikodularına karışan oyuncu, son olarak merhum oyuncu Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan ile görüntülendi.

YouTube video

AŞK İDDİALARINA SESSİZ KALDILAR

İkili önceki gün Dalyan’daki bir beachte denize girdi. Arkadaşlarının da eşlik ettiği Altınbilek ve Aydoğan, denize birlikte girdi. Bu haberlerin gündeme düşmesinin ardından iki isimden de sosyal medyada paylaşım geldi. Aydoğan, Altınbilek ve bir kadın arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafı “İyi ki geldiniz” notuyla Instagram’dan paylaştı.

blank

Başarılı oyuncu da aynı fotoğrafı herhangi bir açıklama yazmadan paylaştı. Denize beraber giren ve eğlenceli anlar geçiren ikili, bir ara el ele tutuşurken yakalandı. Ancak çift, haklarında çıkan aşk iddialarına henüz bir açıklık getirmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.