Hilal Altınbilek oyunculuğunun yanı sıra modelliğiyle de iddialı olduğunu gösterdi

Yazar Metin Hara ve Adriana Lima 2017 yılında tanışmış ve arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüştü. Sevgilisini Türkiye’de ziyarete gelen Lima, tatilde verdiği pozlarla çok konuşulmuştu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Hilal Altınbilek, Metin Hara ile bir süre önce Bozcaada’da görüntülenmiş, Altınbilek’in Adriana Lima’ya olan benzerliği dikkatlerden kaçmamıştı..

Hilal Altınbilek ve Metin Hara aşkı konuşulurken, Türkiye’nin en seçkin abiye markalarından olan Alfa Beta Altınbilek’i marka yüzü yaptı. Oyunculuktan modelliğe geçiş yapan Hilal Altınbilek’in resimlerini ünlülerin fotoğrafçısı Zeynel Abidin Ağgül, ile Kilyos’da çekti.

blank

Alfa Beta, 30 yılı aşkın zamandır süre gelen tecrübesiyle Türk abiye moda sektörünün yanı sıra, yurt dışında da abiye sektörünün önde isimleri arasında yer alıyor. Markanın elbiseleriyle göz dolduran Hilal Altınbilek oyunculuğunun yanı sıra modelliğiyle de iddialı olduğunu gösterdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.