Hidayet Türkoğlu sporculuk hayatını noktaladı

Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın efsane isimleri arasında yer alan, Efes Pilsen’de basketbol kariyerine başlayarak buradan sonra Amerika’nın yolunu tutarakNBA’de mücadelesine devam eden Hidayet Türkoğlu, basın açıklaması yaparak akfit sporculuk hayatını noktalama kararı aldı.

İşte Hidayet Türkoğlu’nun o açıklamaları:

NBA’de aralıksız olarak 15 yıl forma giyen ve halen milli formayı en fazla taşıyan oyuncu olma ünvanına sahip bir sporcu olarak gururla aktif sporculuk hayatımı noktalama kararı aldım.

”TÜRK BASKETBOLUNDA GÖREVLER ALACAĞIM”

Bugüne kadar emeği geçen tüm antrenörlerime, yöneticilerime, birlikte oynadığım takım arkadaşlarıma, basın mensubu arkadaşlarıma ve desteklerini hiç esirgemeyen Türk halkına teşekkürlerimi sunarım. Önümüzdeki dönemde Türk basketbolunun gelişimi için yeni görevler üstleneceğimi ve yeni projelerim ile ilgili en kısa zamanda bir açıklama yapacağımı belirtmek isterim.

Saygılarımla
Hido

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.