‘Hiç tacize uğramadım’

Barbra Streisand, hiç tacize uğramadığını belirterek, ‘Belki de küçük burunlu o güzel kızlardan olmadığım içindir’ dedi.

Oscar ödüllü oyuncu Barbra Streisand, son dönemde başta Hollywood olmak üzere sinema ve siyaset dünyasını etkileyen ‘Me Too’ (Ben de) kampanyası ile başlarına gelen kötü tecrübeleri ifşa etmeye başlayan kadınlar arasında olmadığını belirtti.

Habertürk’te yer alan habere göre; bir talk şov programında “Hiç cinsel tacize uğradınız mı?” sorusuyla karşılaşan 75 yaşındaki aktris, “Asla. Belki de görünüşümden kaynaklanıyor. Küçük burnu olan o güzel kızlardan birisi değildim belki de bu yüzden” şeklinde konuştu.

Streisand, şaka yaptıktan sonra erkeklerden öte kariyeri boyunca medyanın istismarına daha çok maruz kaldığını belirtti.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.