Herkese Kitap Vakfı “NUTUK” kitabını köy okullarına dağıtmaya başladı

“Çocuklara NUTUK Kitabı Armağan Ediliyor”

Herkese Kitap Vakfı Gönüllü Destekçisi Yapı Kredi’nin katkılarıyla hazırlanan İlkokulda okuyan çocukların okuyabileceği şekilde özel olarak derlenmiş 144 sayfadan oluşan “NUTUK” kitabının köy okullarına dağıtımı başladı.

Herkese Kitap Vakfı Kurucu Genel Başkanı Bülent Şenver; “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk “Bir gün ulusu sizin gibi beni anlamış gençliğe bırakacağımdan çok memnun ve mesudum.” demiş.

blank

Herkese Kitap Vakfı olarak Yapı Kredi’nin desteği ile, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün NUTUK kitabını ilkokul öğrencilerinin okuyup anlayabilecekleri şekilde derleyip hazırladık. İlkokullara göndermeye başladık. Bu kitap tüm çocuklarımıza 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı armağanı olsun.” dedi.

İlkokullar için hazırlanmış NUTUK kitabı isteyen ilkokullar vakfın www.herkesekitapvakfi.org web sitesinden kitap talebinde bulunabiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.