Herkes plajdan, Dilan Çiçek Deniz Amerika’dan paylaştı

Son dönemin başarılı ve güzel oyuncularından Dilan Çiçek Deniz, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozla dikkat çekti.

Pek çok ünlü yaz tatili için güney sahillerine akarken, oyuncu Dilan Deniz Çiçek soluğu Amerika’da aldı. Oyunculuk eğitimi için gittiği Amerika’nın Las Vegas eyaletini ziyaret eden Deniz, burada çektirdiği bikinili bir fotoğrafını da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

blank

Dilan Çiçek Deniz, dil ve oyunculuk eğitimi için Amerika Birleşik Devletleri’ne gitmişti. Sezon arasını eğitimi için değerlendiren güzel oyuncunun aynı zamanda bir mankenlik ajansıyla da sözleşme imzaladığı iddia edilmişti. Las Vegas sokaklarında bikini ve paresoyla gezen Dilan Deniz Çiçek’in iddialı fotoğrafı kısa sürede binlerce beğeni aldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.