Hercai’nin yapımcısından flaş açıklama!

Atv ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinin yapımcısı, sosyal medyadan yayınlandıkları duyuru ile bazı fan sayfaları ve sahte hesapları dava edeceklerini belirtti.

Atv’de yayınlanan Hercai dizisinin yapım şirketi Mia Film’den, dizi adına açılan sosyal medya hesaplarıyla ilgili açıklama geldi.

Mia Film’den yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Hercai severler, kötü niyetli bazı fan sayfaları ve fake hesaplar artık dizimize büyük zarar vermeye başladı. Bu durum verilen bütün emeklere büyük bir saygısızlık ve hırsızlıktır. Hercai ile ilgili sahne çekip paylaşan, bu paylaşımları yayan, destek veren ve seneryoya dair bilgi paylaşımı yapan birçok hesap tarafımızca belirlenmiştir. Bu emek hırsızlığını yapanlar hakkında kanalımız ve şirketimiz tarafından hukuki süreç başlatılmıştır. Ve bu paylaşımları yapmaya devam eden diğer hesaplarda incelenmektedir. Bunlarla ilgili de hukuki süreç başlatılacaktır. Saygılarımızla.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.