Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü, kural bozmadı!

Hercai dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Akın Akınözü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Hercai’nin Miran’ı Akın Akınözü, sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer almıyor. En son Aralık ayında paylaşım yapan Akınözü, Sevgililer Günü’nde yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Uzun süredir Sandra Pestemalciyan ile aşk yaşayan Akınözü, 14 Şubat’ı sosyal medya hesabından “Sevgiyle Kalın…” sözleriyle kutladı.

blank
Akın Akınözü

KURAL BOZMADI

Ünlü oyuncunun paylaştığı fotoğrafta tek olması ve Sevgililer Günü’nde yine Sandra Pestemalciyan ile ortak bir kare paylaşmaması ise dikkat çekti. Akınözü’nün bu hamlesine ‘Kural bozmadı’ yorumları yapıldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.