Hercai’nin fanları, ajanlığa soyundu!

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün fanları baskına hazırlanıyor.

ATV’nin fenomen dizisi Hercai’nin fanları, ajanlığa soyundu. Yeni sezon için heyecanla bekleyen seyirci, Mardin’i kuşatmaya aldı. Oyuncuların kaldığı oteli bulan Hercai fanları, 17 Ağustos’ta başlayacağını öğrendikleri çekimler için de ‘baskın’ hazırlığına başladı.

Geçtiğimiz sezon atv’de başlayan ‘Hercai’ dizisi, kısa sürede fenomen olmuştu. Ebru Şahin ile Akın Akınözü’nün başrolünü paylaştığı dizi; çekimlerin yapıldığı Mardin’in bile ekonomisine büyük katkı sağlamış; dizinin hayranları Mardin’e akın etmişti. Hercai sevenleri, yeni sezon öncesi ise sıkı bir hazırlığa tutuştu.

Ebru Şahin ve Akın Akınözü’yü görmek için çekimlerin yapıldığı mekanları basan Hercai sevenleri, 007 James Bond gibi çalıştı. Oyuncuların kaldığı oteli bulan Hercai fanları, oteli telefon yağmuruna tuttu. Ekibin 16 Ağustos için otele rezervasyon yaptırdığını öğrenen Hercai hayranları, ayın 17’sinde başlayacağını öğrendikleri set için de şimdiden baskın hazırlığında!

Ebru Şahin: Hayatıma girecek kişi kesinlikle zeki olmalı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.