Hercai’nin başrolleri Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün zor anları!

ATV’nin sevilen dizilerinden Hercai’nin yeni bölüm çekimlerinde ilginç anlar yaşandı. Bir sahne için seferber olan ekip, zor anlar yaşadı.

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün paylaştığı Hercai dizisinin çekimleri yeni sezonda hız kesmeden devam ediyor. Kısa sürede büyük bir hayran kitlesine kavuşan Hercai’de son olarak çekilecek bir yağmur sahnesi için ekip seferber oldu, İstanbul’dan Mardin’e özel ekip götürüldü.

blank
Hercai

6 SAAT YAĞMUR ALTINDA KALDILAR

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre; 12 saat süren çekimde Akın Akınözü ve Ebru Şahin, 5-6 saat boyunca yağmurda kaldı. Oyuncular ateş başında battaniyelere sarılı şekilde ısınarak bir sonraki sahnelerine hazırlandı. O anlar objektiflere ise böyle yansıdı…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.