Hercai’nin 34. bölümünde neler yaşandı?

Hercai ekibi, şehit haberlerinin ardından sosyal medya hesaplarından dizinin yeni bölümüyle ilgili paylaşım yapmama kararı aldı. Yapılan açıklamada, “Ülkemizin yaşadığı acı olaydan dolayı, resmi hesaplarımızdan paylaşım yapılmayacaktır.” denildi. Peki Hercai’nin dün akşam yayınlanan 34. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar.

Hercai’nin son bölümünde yaşananlar…

Annesinin ölümüyle ilgili gerçekleri öğrenen Miran, aldığı intikamın bir yalan üzerine kurulu olduğuna emin olur. Henüz Reyyan’a yaptıklarının vicdan muhakemesini tamamlayamamışken bir de bu gerçeklerin ağırlığı altında ezilen Miran zor da olsa Reyyan’a gidebileceğini söyler.

Sevdiği adamın kurdukları hayatın gerçeklerini kabullenememesi sonunda Reyyan’ı çileden çıkartır. Ne yaşanmış olursa olsun aşklarının yaşanan tüm olaylardan daha güçlü olduğunu haykıran Reyyan acaba Miran’ı hapsolduğu vicdan muhakemesinden kurtarabilecek midir?

‘Dilşah’ın ölümü için kendini suçladı’

Diğer yandan Nasuh’un, Dilşah’a yardım eli uzatmadığını öğrenen Hazar otuz sene sonra öğrendiği bu gerçekle yıkılır ve babasının geçmişte yaptığı hatanın bedelini ödeyen Dilşah’ın ölümü için kendini suçlar.

‘Hazar ve Miran zafer kazandı’

Yalanlarla kirletilmiş doğruların gölgesinde daha fazla yaşamak istemeyen Hazar ve Miran, her şeye rağmen gerçeği öğrenmek için çıktıkları yolda bir zafer daha kazanır.

İkilinin zaferi Azize’nin imparatorluğunun yıkılmasına neden olurken, Nasuh’un itirafı Şadoğlu ailesindeki tüm dengeleri değiştirir.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.