Hercai, yeni sezonunun tanıtımını taptı

Atv’nin sevilen dizilerinden Hercai, yakında başlayacak yeni sezonunun tanıtımını taptı. Hercai yeni sezon tanıtım videosu, UNESCO’nun Dünya Mirası listesinde yer alan İshak Paşa Sarayı’nda çekildi.

3. sezonu ile ekranlara dönemeye hazırlanan Hercai’nin yeni sezon tanıtımı büyük beğeni topladı. Yeni sezon tanıtım videosu, Ağrı’da bulunan İshak Paşa Sarayı’ndan yapıldı.

YouTube video

HERCAİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Mia Yapım’ın dizisi Hercai’nin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Dizinin yayınlanan tanıtımında ‘yakında’ ibaresi kullanıldı.

HERCAİ SON BÖLÜM YAŞANANLAR

Geçirdiği kaza sonrası herkesi endişelendiren Reyyan, gizemli bir kişi tarafından kurtarılır ama gizemli kişinin ardında bıraktığı iz Miran’ın şüphelenmesine neden olur. Yaşananlardan sonra babasıyla bir kere daha yüzleşen Reyyan, gerçeği kabul etmekte zorlanırken Miran’ın desteğiyle ailesinden uzak kalamayacağının farkına varır. Ancak gerçeği kabul etmesi gereken tek kişi Reyyan değildir!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.